JBHome Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

JBHome Werkwijze

Wij komen graag

Onze werkwijze

De aanpak van JBHOME

Het team van JBHOME streeft altijd naar het hoogste niveau dienstverlening, van advies tot installatie, zodat u verzekerd bent van de hoogste opbrengst van ons werk. Als regionaal expert op het gebied van isolatie en gespecialiseerd in TONZON weten we als geen ander wat u en uw huis nodig hebben. JBHOME steekt veel energie in de opleiding en ontwikkeling van vakmensen, zodat u er zeker van bent dat u de juiste mensen over (of onder) de vloer krijgt, waarop u kunt vertrouwen.

1. Consult en inmeting

Een succesvolle en rendabele isolatie begint bij een goed advies. Uw huis laten isoleren is een grote beslissing. JBHOME neemt dan ook graag de tijd om u uitvoerig in te lichten en samen te kijken wat voor u en uw huis de beste isolatie-oplossing is. Direct ontvangt u van ons een richtprijs.

Mocht u willen kiezen voor duurzame TonZon isolatie, dan volgt daarop een inmeting. Die doen we zo nauwkeurig mogelijk, zodat alle verdere werkzaamheden tot in detail kunnen worden voorbereid. Op basis van deze inmeting, door zelf opgeleide vakmensen, ontvangt u ook een definitieve offerte.  Elk huis is anders en vraagt om een eigen isolatie-aanpak. JBHOME maakt gebruik van de meest moderne technieken, zoals een optische warmtemeter. Hiermee kan de kleinste warmtelekkage worden opgespoord. Met het inzicht dat dit biedt kunnen wij u het beste advies bieden. Met de juiste mix van isolatie-technieken zorgen wij voor een plan dat u de meeste energiebesparing en het meeste wooncomfort biedt.

Op basis van de inmeting verzorgen wij het isolatieplan. JBHOME staat garant voor een uiterst nauwkeurige inmeting, zodat onze isolatie 100% dekkend is. Zo zorgen wij ervoor dat het maximale uit het materiaal en werk kan worden gehaald.

 

2. Verbinden met de juiste specialisten

JBHOME werkt met een jonge, enthousiaste groep medewerkers. Wij investeren veel in de opleiding en ontwikkeling van onze vakmensen, zodat u kunt vertrouwen op hun expertise. Omdat elk huis en elke klus anders is, zorgen wij voor de juiste mix mensen voor de klus, die uw streek, uw huis en u begrijpen, zodat het resultaat gegarandeerd naar wens is. De gewenste isolatie wordt, op basis van de inmeting, door ons op maat gemaakt al voordat onze monteurs deze bij u komen installeren. Door een op maat gemaakte isolatie mee te nemen besparen we veel tijd bij u thuis – dat scheelt u ongemak!

3. Synergie: ernergie, comfort & besparen

Het resultaat van een goede TONZON isolatie door JBHOME merkt u gelijk! De vloer voelt warmer aan, vochtige plekken en muffe lucht verdwijnen. Omdat uw vloer en huis altijd zoveel warmer aanvoelen, daalt de behoefte aan aanvullende warmte. Dit wordt merkbaar in een verkorting van het stookseizoen en een verkorting van de dagelijkse stooktijd. De klokthermostaat kan ’s ochtends later worden ingeschakeld omdat de woning nu sneller op temperatuur is. ’s Avonds kan de kachel eerder worden teruggezet omdat de warmte veel langer blijft hangen. Zowel de dag-, avond- en nachttemperatuur kunnen een graadje lager worden ingesteld zonder verlies van comfort. Isolatie met TONZON door JBHOME biedt voordeel op alle vlakken: meer comfort, gezonder leefklimaat, minder ruimteverlies, toegenomen waarde van uw huis, materiaal gegarandeerd meer dan 30 jaar werkzaam, minder belasting op het milieu. Neem vrijblijvend contact op, wij informeren u graag hoe wij met TONZON isolatiemateriaal uw huis en woonplezier kunnen verbeteren!