JBHome Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

JBHome Vloerisolatie

Wij komen graag

Vloerisolatie

Met een goede vloerisolatie wordt uw vloer al snel zo’n 1,5 tot 3 graden warmer. Dat voelt u niet alleen, dat ziet u ook aan uw energierekening. U bespaart direct op stookkosten, omdat de warmte niet meer via de vloer het huis kan ontsnappen. Dankzij nieuwe isolatie is de winst is dus tweeledig: warme voeten én besparen, in plaats van extra stookkosten! Volgens Milieu Centraal is het rendement van vloerisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Reflectiefolie isolatie

Wij maken enkel gebruik van reflectiefolie isolatie voor onze vloerisolatie. Deze producten hebben zich bewezen als meest krachtig en meest milieuvriendelijk. De perfecte combinatie dus! Reflectiefolie isolatie is namelijk een van de meest effectieve manieren om warmte te isoleren. Doormiddel van stilstaande lucht (denk aan een donsjas) en het terugkaatsen van warmtestraling (denk aan een reddingsdeken), wordt er een zeer effectieve warmteblokkade opgeworpen onder uw vloer. U kunt dit vergelijken met de werking van een thermofles.
Onze vloerisolatiesystemen bestaan altijd uit noppenfolie, bodemfolie, en isolatieproduct.

Basisprijzen

Inclusief BTW en installatie

Tijdens de inspectie kan blijken dat er omstandigheden zijn, waardoor er meerkosten ten opzichte van de basisprijs zijn. Dit gaat in duidelijk overleg met de klant. Hieronder volgt een weergave van de basisprijzen voor de standaard aanpak.

Oppervlakte

Basis richtprijs

25 m²  

€ 1.354,-

30 m²

€ 1.481,-

35 m² 

€ 1.627,-

40 m²  

€ 1.814,-

45 m²

€ 1.996,-

50 m²

€ 2.152,-

55 m²

€ 2.339,-

60 m² 

€ 2.516,-

vanaf 61 m²

€ 41,90/m²

TONZON vloerisolatie

Het meest opvallende aan Tonzon is de isolatiewaarde, met een Rd van 4,8 is het praktisch onovertroffen. Door de unieke techniek van Tonzon is het toepasbaar onder praktisch iedere vloer met een kruiphoogte van ongeveer 40cm. De bodemfolie en thermokussens kunnen zó compact worden opgevouwen dat zelfs de kleinste doorgangen en hoekjes perfect geïsoleerd kunnen worden. Daarnaast is Tonzon misschien wel dé meest duurzame isolatiemethode vanwege de lage C02-voetafdruk en recylcebaarheid.
Tonzon vloerisolatie is daarom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een zeer duurzame oplossing, met hoge prestaties!

PIF Isolatie

PIF isolatie biedt een aantal voordelen om je woning energiezuiniger te maken. PIF is eenvoudig te installeren en dat kan voordelen bieden bij grotere projecten. Bovendien is PIF isolatie extra slijtvast en duurzaam, waardoor het een zeer betrouwbaar product is. 

Nadeel van PIF is dat de lucht al in dit product verwerkt zit, dus het kan soms zijn dat het niet door ieder kruipluik past. PIF isolatie werkt, net als Tonzon, doormiddel van stilstaande lucht en het terugkaatsen van warmtestraling en is zeer duurzaam. Daarnaast zijn de isolatiewaardes van PIF zeer indrukwekkend!

Nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen hebben tegenwoordig extra vloerisolatie nodig om warmteverlies te voorkomen. Nieuwbouwwoningen zijn meestal gebouwd met betere, energiezuinigere materialen dan bestaande woningen, maar beschikken bijna allemaal over vloerverwarming. Voor een optimaal rendement van je vloerverwarming is de huidige isolatie-bouweis met een Rc-waarde van 3,5 niet voldoende. Voor een woning met vloerverwarming wordt onafhankelijk een Rc-waarde van minimaal 5> geadviseerd.

Wij kunnen relatief eenvoudig de huidige Rc-waarde van uw nieuwbouwwoning verdubbelen doormiddel van onze innovatieve isolatieproducten. Zeker door het toevoegen van de reflectie zult u merken dat uw vloer mooier en gelijkmatiger opwarmt.