Vloerisolatie & JB Home

Nooit meer koude voeten dankzij TONZON vloerisolatie van JB HOME. Het is voor veel mensen een bekende bron van ergernis: koude voeten door een koude vloer. Juist op de plek waar u zich het meest thuis wilt voelen, zorgt dat voor een onbehaaglijk gevoel. De kachel hoger zetten helpt nauwelijks en zorgt voor een hogere energierekening.

Vloerisolatie is een duurzame oplossing!

Isoleren is de oplossing; met een goede vloerisolatie wordt uw vloer al snel zo’n 2 tot 4 graden warmer. Dat voelt u niet alleen, dat ziet u ook aan uw energierekening. U bespaart direct op stookkosten, omdat de warmte niet meer via de vloer het huis kan ontsnappen. De winst is dus tweeledig: warme voeten én besparen in plaats van extra stookkosten! Volgens Milieu Centraal is het rendement van vloerisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

TONZON vloerisolatie

TONZON isolatiemateriaal maakt op een duurzame wijze een warme vloer en een lagere energierekening mogelijk. Hierdoor is TONZON de beste keuze op isolatiegebied. TONZON isolatie is significant duurzamer dan andere isolatiemethodes, het levert geen milieu belasting op, omdat er bij de productie geen schadelijke stoffen vrijkomen en de materialen 100% recyclebaar zijn. TONZON is DUBOKEUR gecertificeerd, dit keurmerk bewijst dat Tonzon een duurzaam materiaal is. Naast de duurzame productie en het 100% recyclebare karakter van Tonzon, wordt het milieu ook minder belast doordat er sprake is van een verminderde CO2-uitstoot, omdat u minder hoeft te stoken.

TONZON vloerisolatie werkt met zogenaamde thermoskussens. Tussen reflecterende lagen folie worden stilstaande luchtlagen gecreëerd, waardoor een flexibele ’thermosfles’ ontstaat. Omdat stilstaande lucht geen warmte-energie kan overdragen, zorgt dit ervoor dat de warmte van uw huis niet meer via de vloer verdwijnt. Tegelijkertijd zorgt het reflecterende karakter van de folie ervoor dat zoveel mogelijk warmte direct wordt teruggekaatst, de vloer in. Uw TONZON vloerisolatie fungeert als passieve vloerverwarming. Nog een aantal voordelen van TONZON isolatiemateriaal is dat houten vloeren worden beschermd tegen vocht, schimmel en rot. De levensduur van TONZON isolatiemateriaal is meer dan 30 jaar.

TONZON isolatie is een investering die zich op alle denkbare fronten terugbetaald!

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME is een isolatiebedrijf en maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.