Meer comfort in huis én geld besparen dankzij isolatie van JBHOME

De temperatuur van een huis is enorm belangrijk voor het gevoel van comfort. Niemand voelt zich thuis in een te koud of te warm huis en met koude voeten zit je nergens lekker. Geen wonder dat we veel geld en energie besteden aan het binnenklimaat van ons huis. Een aanzienlijk deel van de GWL-rekening bestaat uit stookkosten – een huishouden geeft gemiddeld meer dan €90 per maand hieraan uit. Maar wist u dat veel van de warmte verloren gaat? Via de vloer, muren, dak en kruipruimte bodem verliest u een aanzienlijk deel van de warmte in uw huis. Dat betekend meer de verwarming aan, en een hogere rekening. JBHOME helpt u graag de warmte te behouden – voor een behaaglijk huis en lagere kosten.

Besparen

Uw woning in of rondom Drenthe laten isoleren door JBHOME is een investering die altijd loont! Door goede isolatie voorkomt u dat warmte ontsnapt door vloer, muren dak. Dat bespaart u al snel 26% op uw energieverbruik, afhankelijk van het type van uw huis. Door het hoge rendement is deze investering tussen de 5 en 8 jaar al terugverdiend. Daarnaast zijn er verschillende subsidies beschikbaar, wij geven u graag advies hierover!

TONZON isolatie

JBHOME werkt exclusief met TONZON isolatiemateriaal. Dit is een baanbrekende isolatiemethode, die uitblinkt in zowel duurzaamheid als isolatiewaarde. Dankzij Tonzon bespaart u geld en het milieu tegelijk, en wordt uw huis comfortabeler en gezonder!

TONZON isolatie werkt als een thermosfles: door een stilstaande laag lucht te creeëren wordt de warmte-overdracht geremd. Je huis blijft zo niet alleen warmer in de winter, maar ook koeler in de zomer.

JBHOME, dé isolateur in Drenthe

JBHOME werkt al ruim 10 jaar als gecertificeerd TONZON installateur in Drenthe en geheel Noord Nederland en weet dus als geen ander de voordelen van dit materiaal te benutten in uw huis. Onze passie is om door nauwkeurig en transparant advies mensen te helpen de warmtehuishouding van hun huis te optimaliseren, op duurzame wijze. Daarom maakt JBHOME exclusief gebruik van TONZON isolatie-materiaal. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie, werken altijd netjes en nauwkeurig. U bent zo verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt direct genieten van de voordelen die dit biedt. Geïnteresseerd? Lees hier ervaringen van anderen, bereken uw besparing of vraag direct een persoonlijke offerte aan!