JBHome Isolatiebedrijf Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

Reviews

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of er subsidie beschikbaar is?
We helpen u vrijblijvend verder. Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan.

Reviews JBHome

Lees hier de reviews van JBHOME uit Groningen. Bij JBHOME Isolatie staat klanttevredenheid centraal. We hechten enorm veel waarde aan goed klantcontact en goed geleverd werk omdat ze een weerspiegeling zijn van onze toewijding aan kwaliteit en service. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om continu te verbeteren. Ervaar zelf de kwaliteit van onze isolatiediensten en laat ons weten hoe we het hebben gedaan.
Gert Pietersen
Gert Pietersen
2024-06-04
Op advies van vrienden heb ik, nadat ik diverse offertes voor vloer- en bodemisolatie heb bekeken, gekozen voor JBHome. Het werken met Tonzon spreekt mij aan, net als de ervaringen van mijn vrienden. JBHome heeft prima en vlot werk afgeleverd, al vrij snel na het tekenen konden de werkzaamheden beginnen! Het was plezierig om met JBHome te werken: de jongens waren correct en prettig in de omgang. Over het effect van Tonzon kan ik nog niet veel zeggen, aangezien het vorige week is aangebracht.
ed wapstra
ed wapstra
2024-05-21
Bijzonder aardige en keurige mannen. Netjes gewerkt. Wij verwachten warmere vloer. We raden dit bedrijf aan!
Erwin Vos
Erwin Vos
2024-02-19
Zeer goed bedrijf. Ze weten waar ze over praten en wat ze zeggen komt overeen met wat ze doen. Duidelijk verhaal wat de mogelijkheden zijn op basis van eigen onderzoek wat resulteert in een offerte die niet meer hoeft worden aangepast. Netjes in de omgang, werken keurig en nauwkeurig en laten het netjes achter. Klein bedrijf en dat merk je in alles, de klant is geen nummer.
Frieda Aalfs
Frieda Aalfs
2024-01-08
Prima bedrijf. Betrouwbaar. Verwarming kan sinds de isolatie 2 a 3 graden lager.ben zeer tevreden.
Geert Noppert
Geert Noppert
2024-01-08
Ben zeer tevreden over het geleverde werk.Vlot en nauwkeurig. Prima afwerking.Leuke mannen.
Arnoud van der Meer
Arnoud van der Meer
2023-12-02
Hele snelle en goede service! Binnen 3 weken na ons eerste contact hadden wij onze vloerisolatie onder de vloer. Wij waren de vertragende factor in deze anders was het misschien nog sneller geïnstalleerd. Echt super! Nette mensen, goede communicatie, echt top!
Margareta Trajanovska
Margareta Trajanovska
2023-11-20
JB Home heeft bij mij vloerisolatie aangebracht. Duidelijke en snelle communicatie, vakkundige en vriendelijke medewerkerkers. Ze hebben zelfs op eigen initiatief de zware dakpannen teruggelegd in de kruipruimte. Ik ben zeer dankbaar dat zij mij deze moeite hebben bespaard!
Marcel de La Fonteyne
Marcel de La Fonteyne
2023-11-20
Van de vrijblijvende Offerte tot het en met het opleveren van het werk een zeer goede ervaring, kan dit bedrijf dan ook van harte aanraden. Bij ons is er TonZon vloerisolatie aangelegd, de mannen die zijn langs geweest voor de offerte het inmeten en uiteindelijk plaatsen van de isolatie werden door ons als zeer prettig en vakbekwaam ervaren, en niet geheel onbelangrijk we merken gelijk het verschil. JBHOME bedankt !!
Joleen de Wilde
Joleen de Wilde
2023-11-03
Vorige week hebben ze de kruipruimte geïsoleerd. Dat ze eerst bouwmateriaal (van de vorige bewoner) moesten verwijderen was geen probleem. Snel en vakkundig gewerkt en meegedacht. Ze ontdekten een kleine lekkage van onze boiler (wat wij niet wisten) dus dat was ook fijn. Aardige jongens, dus aanbevelingswaardig!
Frans Van der Wijk
Frans Van der Wijk
2023-10-16
Vorige week is de laatste hand gelegd op de vloerisolatie. Daarvoor was de kruipruimte al gangbaar gemaakt en was er al een deel van de bodemfolie aangebracht. Nu ben ik helemaal niet zo van de 'reviews', maar in dit geval maak ik een uitzondering. Prettige communicatie, professionele mannen met ruimte voor humor. Ik heb het volste vertrouwen in hun product en verwacht er veel warmte van. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

De definitie van kwaliteit en service volgens JBHOME

Voor JBHOME staat kwaliteit en service bijzonder hoog in het vaandel. Dat dit niet alleen bij mooie woorden blijft blijkt uit de positieve reacties die wij van onze klanten ontvangen. Benieuwd naar de ervaring van mensen uit uw buurt met JBHOME of wat u kunt verwachten van onze monteurs? Lees dan onderstaande recensies.

5/5