JBHome Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

JBHome Overige Diensten

Wij komen graag

Onze overige diensten

Overige diensten kunnen variëren van alles wat niet direct onder een specifieke categorie valt. Hieronder vallen ook diensten zoals kruipruimteventilatie en inmeting/calculatie van uw woning met betrekking tot isolatie. Het isoleren van een woning kan leiden tot lagere energiekosten en een beter wooncomfort, terwijl een goede ventilatie van de kruipruimte kan helpen bij het voorkomen van vochtproblemen en schimmelvorming. Deze diensten kunnen dus bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit in uw huis.

Kruipruimteventilatie

Wanneer uw woning over weinig, of geen kruipruimteventilatie beschikt, kunnen wij renovatiekokers bij boren. Dit bevordert de circulatie in de kruipruimte, waardoor vocht afgevoerd kan worden. Wij boren dan vanuit de buitenmuur schuin naar beneden de kruipruimte in. Op de buitenmuur komt netjes een rooster. Het aanbrengen van een renovatiekoker kost 69,- p.s.

Inmeting/calculatie

Voor de echte doe-het-zelver! De isolatieproducten die wij gebruiken zijn vrij te bestellen en kopen in de winkel, dus iedereen die kosten wil besparen kan zelf zijn vloer isoleren. Maar hoe begin ik? En hoeveel moet ik precies aanschaffen? Er komt nogal wat bij kijken.

Wij kunnen daarin assisteren doormiddel van het maken van de voorbereiding. Wij maken een uitgebreide werktekening van uw kruipruimte met daarbij een lijst van de benodigde materialen. U ontvangt dus de handleiding van een bouwpakket, waarbij u zelf voor de materialen en montage zorgt!
Het maken van deze werkvoorbereiding kost 150,-.

(Let op: dit is alleen toepasbaar op Tonzon en PIF60/PIF80)