JBHome Isolatiebedrijf Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

Over JBHOME

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of er subsidie beschikbaar is?
We helpen u vrijblijvend verder. Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan.

Welkom bij JBHOME Groningen

Welkom bij JBhome, waar passie, eerlijkheid en vernieuwing samenkomen! Sinds 2020 hebben wij, Tjeu en Thomas, met trots het roer overgenomen van dit bedrijf dat al meer dan een decennium een begrip is. Met een schat aan ervaring en een frisse blik hebben we JBhome naar nieuwe hoogten gebracht. 

Isolatie groningen

Ons bedrijf

JBhome isolatiebedrijf bestaat al meer dan 10 jaar, maar is in 2020 overgenomen door ons, Tjeu en Thomas. Wij zijn altijd werkzaam geweest binnen het bedrijf en hebben met veel passie en plezier het stokje overgenomen. Zo is alle ervaring bewaard gebleven en hebben wij met hernieuwde en frisse energie het bedrijf naar een hoger plan getild.

People, Planet, Profit, dat is, in die volgorde, ons uitgangspunt. Alles wat wij doen moet zinvol en vooral eerlijk zijn. Naar onze werknemers, naar de wereld en naar onszelf.

Isolatiebedrijf Groningen

Over JBHome Groningen

Een van de belangrijkste onderdelen van ons dagelijkse werk is het team, de collega’s. Stuk voor stuk tot op het bot gemotiveerd. Zij zorgen er elke dag weer voor dat we zij aan zij de klus klaren, hoe vies, zwaar of lang die ook is. En dat schept een band. En omdat onze mensen vaak veel moeten geven, zowel fysiek als mentaal, zorgen wij ervoor dat zij passend worden beloond. We doen het samen! Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Lijkt het jouw leuk om in een werkomgeving terecht te komen waarin de tijd vliegt, je lekker hard kan werken en elke ochtend aan een andere keukentafel koffiedrinkt? Neem dan contact op. Ervaring is niet nodig, het enige wat wij vragen is verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en een beetje humor. Wat je terugkrijgt is geld, spierballen en vrijheid.