Uw muren isoleren met TONZON voor meer isolatiewaarde

De muren van uw huis vormen een van de grootste oppervlakken van uw huis, en kunnen daardoor een grote hoeveelheid warmte lekken. Warmte trekt door de muren naar buiten en vervliegt daar, om het warmteverlies te compenseren zult u de verwarming hoger moeten zetten. Een goede isolatie van uw buitenmuren kan u veel energie besparen.

Isolatie, de duurzame oplossing

De relatief lage investering in muurisolatie verdient u al binnen 3 tot 5 jaar terug, terwijl u ondertussen geniet van een comfortabeler huis. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van muurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Bovendien verhoogt muurisolatie de waarde van uw woning en vermindert het uw stookkosten, en u houdt vocht en tocht buiten de deur.

TONZON Muurisolatie

Met TONZON ‘Thermosheets’ krijgt uw voorzetwand dezelfde isolatiewaarde als andere isolatiemethodes, er is echter minder ruimteverlies en de kosten zijn aanzienlijk lager. De muurisolatie werkt vanuit hetzelfde principe als alle TONZON materialen: de lucht wordt stilstaand opgesloten tussen twee reflecterende lagen en vormt zo een goed isolerende constructie.

Geluidsdempend

Luchtlekken in de constructie zijn een belangrijke bron van geluidsoverdracht. Met de TONZON muurisolatie thermosheets kunt u een constructie perfect luchtdicht afsluiten. TONZON isolatie is significant duurzamer dan andere isolatiemethodes, het levert geen milieu belasting op, omdat er bij de productie geen schadelijke stoffen vrijkomen en de materialen volledig recyclebaar zijn. TONZON is DUBOKEUR gecertificeerd, dit keurmerk bewijst dat Tonzon een duurzaam materiaal is. Naast de duurzame productie en het volledig recyclebare karakter van Tonzon, wordt het milieu ook minder belast doordat er sprake is van een verminderde CO²-uitstoot, omdat u minder hoeft te stoken. Bovendien heeft TONZON isolatie een levensduur van meer dan 30 jaar, waardoor het rendement zowel voor u als voor het milieu hoog is.

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.

Op zoek naar spouwmuurisolatie? Neem vrijblijvend contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.