Luchtkanalen isoleren; maximaal energie besparen

Eén van de meest belangrijke aspecten van een comfortabel huis is het binnenklimaat, met name de temperatuur. Zowel een te warm als een te koud huis zorgen ervoor dat het niet prettig toeven is,
terwijl uw eigen huis de plek bij uitstek is waar u zich helemaal thuis wilt voelen. Geen wonder dat mensen zich veel kosten op de hals halen teneinde grip te krijgen op het binnenklimaat: de verwarming gaat extra hoog, de energierekening groeit mee, maar het resultaat is vaak ontoereikend.

Isolatie; de duurzame oplossing

Isolatie is de beste manier om het binnenklimaat van uw huis te verbeteren en te controleren. Bij het maken van een isolatieplan adviseren wij om daarbij ook de luchtkanalen te controleren. Meestal zijn deze wel geïsoleerd, maar het komt vaak voor dat deze buizen toch een ‘lek’ in uw isolatie vormen. Dankzij TONZON isolatiemateriaal kunnen wij deze warmtelekken naadloos dichten en zo het rendement van uw isolatieinvestering maximaliseren.

Luchtkanalen isoleren met TONZON

Wij maken gebruik van TONZON isolatiemateriaal. TONZON isolatiemateriaal is de enige isolatiemethode die bijzonder goed isoleert en duurzaam is. Om uw luchtkanalen te isoleren wikkelen wij deze in met de thermokussens van TONZON. Deze kussens vangen de warmte-energie en werken zo als een ’thermosfles’: door een stilstaande laag lucht te creëren wordt de warmteoverdracht geremd, waardoor die niet meer kan ontsnappen via de luchtkanalen. TONZON isolatiefolie voorkomt warmteverlies tijdens het transport van warmte door de luchtkanalen. Kies bij niet-geïsoleerde buizen altijd voor TONZON materiaal, dit isoleert beter en is zeer gemakkelijk aan te brengen.

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.