JBHome Isolatiebedrijf Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

TONZON Thermoskussens

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of er subsidie beschikbaar is?
We helpen u vrijblijvend verder. Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan.

TONZON Thermoskussens

Vloeren geven veel warmte af aan de koudere kruipruimtebodem en funderingsmuren. JBHOME heeft de oplossing met TONZON Vloerisolatie, dat deze warmteverlies vrijwel volledig tegengaat. Met TONZON Thermoskussens, geschikt voor zowel lage als hoge kruipruimtes, bereik je isolatie die veel beter werkt dan traditionele materialen zoals wol, EPS of purschuim. Hierdoor warmt de vloer sneller op en blijft deze langer warm dan de lucht erboven.

Als extra isolatie

Bovendien is TONZON Vloerisolatie flexibel in gebruik, zelfs op al geïsoleerde vloeren. Door extra isolatie met Thermoskussens toe te voegen, bespaar je aanzienlijk op energie. Vooral bij vloeren met vloerverwarming zijn deze besparingen merkbaar. Het cv-optimaliseringspakket kan ook op gewone vloeren worden toegepast voor verdere energiebesparingen.

TONZON warmtebeeld

De effecten van TONZON Vloerisolatie zijn duidelijk zichtbaar op warmtebeelden. Voorheen koude vloeroppervlakken warmen aanzienlijk op, waardoor de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt in de kamer. Dit betekent dat er minder verwarming nodig is voor een comfortabele leefomgeving. TONZON helpt ook om koude plekken onder meubels te verminderen, waardoor schimmels en huisstofmijten worden tegengegaan.
VOOR
NA

Disclaimer: De afbeelding in deze tekst is afkomstig van de TONZON website.

Vloerisolatie voor hout, steen en beton

JBHOME benadrukt dat TONZON Vloerisolatie geschikt is voor verschillende vloeren, waaronder hout, steen en beton. Het biedt uitstekende isolatiewaarden tot Rc ≥ 7,0 m²K/W, wat niet alleen energiebesparing oplevert, maar ook de milieubelasting vermindert zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. TONZON Vloerisolatie is bekroond met het keurmerk voor duurzaam bouwen als een vooruitstrevende en milieuvriendelijke isolatieoplossing.

Neem contact op met JBHome voor meer informatie

Kortom, 2024 is het perfecte jaar om je woning te isoleren en te profiteren van de isolatiesubsidie. Neem vandaag nog contact op met JBHome om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze fantastische kans. Maak je woning energiezuinig en bespaar geld, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.