JBHome Isolatiebedrijf Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

ISDE: Isolatie Subsidie voor 2024

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of er subsidie beschikbaar is?
We helpen u vrijblijvend verder. Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan.

ISDE: Isolatie subsidie voor 2024

Waarom isoleren in 2024?

Deze subsidie is onderdeel van een grotere ambitie om tegen 2030 zoveel mogelijk woningen in Nederland van extra isolatie te voorzien. Dit initiatief is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De ISDE-subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie) is speciaal in het leven geroepen om huiseigenaren te ondersteunen bij de aanschaf van isolatie of glas. Met JBHome kun je tot maar liefst 30% korting krijgen op de kosten van isolatie of glas. Een kans die je niet wilt missen!

Hoe werkt de subsidie?

Het subsidiebedrag hangt af van de oppervlakte van de geïsoleerde ruimte. Voor één isolatiemaatregel kan dit voordeel oplopen tot wel 15% van de totale aanschafkosten. Maar het loont om meerdere maatregelen te nemen, omdat het subsidiebedrag per vierkante meter wordt verdubbeld wanneer je twee of meer maatregelen neemt. Dat betekent dat je uiteindelijk nog meer geld kunt besparen.

Subsidieaanvragen en voorwaarden

Heb je isolatie laten plaatsen? Je hebt tot 24 maanden na installatie om de subsidie aan te vragen. Het is echter verstandig om dit zo snel mogelijk te doen, aangezien de subsidiepot op een gegeven moment kan opraken. JBHome staat klaar om je te helpen bij het aanvragen van de subsidie, dus aarzel niet om contact met hen op te nemen.

Wat komt niet in aanmerking?

Het is belangrijk om te weten dat de subsidie niet geldt voor nieuwbouw of herbouw van woningen. Ook uitbreidingen zoals een aanbouw of nieuwe dakkapel komen niet in aanmerking. De overheid subsidieert alleen isolatiemaatregelen die binnen de bestaande ‘thermische schil’ vallen. Maar maak je geen zorgen, JBHome kan je helpen bij het identificeren van welke isolatiemaatregelen in aanmerking komen voor subsidie.

Neem contact op met JBHome voor meer informatie

Kortom, 2024 is het perfecte jaar om je woning te isoleren en te profiteren van de isolatiesubsidie. Neem vandaag nog contact op met JBHome om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze fantastische kans. Maak je woning energiezuinig en bespaar geld, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.
  • All Posts
  • Dakisolatie
  • isolatie
  • Isolatietips
  • Jaren 30 woning
  • tonzon vloerisolatie