JBHome Isolatiebedrijf Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

Een dak isoleren met PIF isofast

Isolatiebedrijf Groningen

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of er subsidie beschikbaar is?
We helpen u vrijblijvend verder. Stuur ons een bericht of vraag een offerte aan.

Hoogwaardige isolatie

PIF Isofast dakisolatie
Of het nu gaat om het behouden van warmte in de winter of het buiten houden van hitte in de zomer, dakisolatie is een cruciale stap in het creëren van een comfortabel en energiezuinig huis. Bij JBHome begrijpen we het belang van hoogwaardige isolatie en bieden we diverse opties voor dakisolatie aan, afgestemd op uw behoeften en budget.

Waarom een dak isoleren?

Dakisolatie is een effectieve manier om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Door het dak goed te isoleren, kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten en tegelijkertijd het comfort in uw huis verhogen. Of het nu gaat om een zolder, een garage of een ander ongebruikt deel van uw huis, dakisolatie kan overal worden toegepast.
Bij JBHome voeren we dakisolatie alleen uit op daken die nog niet zijn geïsoleerd. Dit doen we om vochtproblemen te voorkomen en de effectiviteit van de isolatie te maximaliseren. Onze isolatie wordt van binnenuit geplaatst, meestal vanaf de zolder, tussen de gordingen. We vragen onze klanten om de zolder leeg en opgeruimd te maken, zodat we de isolatie naadloos kunnen installeren. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Opties voor dakisolatie

Bij JBHome bieden we verschillende opties voor dakisolatie aan, afhankelijk van uw voorkeuren en budget:

Dakisolatie zonder afwerking:
Als u liever zelf de afwerking verzorgt, maar toch hoogwaardige isolatie wilt, bieden we isolatiemateriaal aan dat er ook zonder afwerking fraai uitziet. Dit kan aanzienlijk kosten besparen en kan sneller worden gerealiseerd

Dakisolatie met afwerking
Voor wie de zolder strak afgewerkt wil hebben, bieden we verschillende mogelijkheden aan. We werken met hoogwaardige systemen zoals het PIF Isofast systeem en Isovlas, gecombineerd met afwerkingsmaterialen zoals Agnes-one step of gips. Als u een specifieke voorkeur heeft voor een product, staan we open voor discussie en bekijken we samen de mogelijkheden.

Voordelen PIF Isofast

Het PIF Isofast systeem biedt een kant-en-klare oplossing van topkwaliteit. Met dit systeem hoeft u uw zolder niet eens meer te verven, omdat de afwerking al in het product is verwerkt. Bovendien bereiken we met dit systeem hoge Rc-waardes, wat resulteert in een optimale isolatie.  Isovlas is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor het een duurzame en hoogwaardige oplossing is voor na-isolatie. 

Met deze natuurlijke isolatie kunt u niet alleen energie besparen, maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijker huis.

PIF Isofast dakisolatie

Neem contact op met JBHome voor meer informatie

Kortom, 2024 is het perfecte jaar om je woning te isoleren en te profiteren van de isolatiesubsidie. Neem vandaag nog contact op met JBHome om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze fantastische kans. Maak je woning energiezuinig en bespaar geld, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.
  • All Posts
  • Dakisolatie
  • isolatie
  • Isolatietips
  • Jaren 30 woning
  • tonzon vloerisolatie
TONZON Thermoskussens

TONZON Thermoskussens Vloeren geven veel warmte af aan de koudere kruipruimtebodem en funderingsmuren. JBHOME heeft de oplossing met TONZON Vloerisolatie,…