JBHome – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

JBHome Dakisolatie

Wij komen graag

Dakisolatie

Dakisolatie is een zeer effectieve manier van isoleren. Het houdt de warmte in de winter binnen en in de zomer buiten. Het dak kan op verschillende manier worden geïsoleerd. Wilt u een mooie afwerking of alleen de isolatielaag? Het is allemaal mogelijk. Wij voeren enkel dakisolatie uit op reeds niet geïsoleerde daken. Dit is om vochtproblematiek voor te zijn. Onze isolatie wordt van binnenuit geplaatst, dus vanuit de zolder, tussen de balken. Hiervoor vragen wij onze klanten altijd om een lege of opgeruimde zolder waarbij de oude afwerking is verwijderd.

Dakisolatie zonder afwerking

Wilt u liever zelf de afwerking verzorgen, maar wel topklasse isolatie waarmee u subsidie ontvangt? Dat is geen probleem. We kunnen met PIF isolatie mooie zolderisolatie leveren die er óók zonder afwerking nog fraai uitziet. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en kan sneller gerealiseerd worden.

Dakisolatie met afwerking

Wanneer u uw zolder strak afgewerkt wilt hebben met stevige isolatie bieden wij meerdere mogelijkheden aan. Wij bieden het PIF Isofast systeem aan en Isovlas i.c.m. een vorm van afwerken zoals Agnes-one of gips. Het PIF Isofast systeem is een hoogwaardig kant en klaar product waarbij u uw zolder niet eens meer hoeft te verven, de gehele afwerking is verwerkt in het product waarbij ook hoge Rc-waardes worden behaald.