JBHome Groningen – De vloerisolatiespecialist

logo jbhome

JBHome Dakisolatie

Wij komen graag

Dakisolatie

Wilt u liever zelf de afwerking verzorgen, maar wel topklasse isolatie waarmee u subsidie ontvangt? Dat is geen probleem. We kunnen met PIF isolatie, een mooie zolderisolatie leveren die er óók zonder afwerking nog fraai uitziet. Zo kunt u zelf de afwerking verzorgen en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Bovendien kan dit sneller gerealiseerd worden!

Dakisolatie zonder afwerking

Wilt u liever zelf de afwerking verzorgen, maar wel topklasse isolatie waarmee u subsidie ontvangt? Dat is geen probleem. We kunnen met PIF isolatie mooie zolderisolatie leveren die er óók zonder afwerking nog fraai uitziet. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en kan sneller gerealiseerd worden.

Dakisolatie met afwerking

Wanneer u uw zolder strak afgewerkt wilt hebben met stevige isolatie bieden wij meerdere mogelijkheden aan. Wij bieden o.a. het PIF Isofast systeem aan en Isovlas i.c.m. een vorm van afwerken zoals Agnes-one step of gips. Mocht u zelf een voorkeur hebben voor een product, laat het ons weten, dan bespreken we mogelijkheden. 

Het PIF Isofast systeem is een hoogwaardig kant en klaar oplossing waarbij u uw zolder niet eens meer hoeft te verven, de gehele afwerking is verwerkt in het product waarbij ook hoge Rc-waardes worden behaald. Isovlas is een natuurproduct dat door zijn geweldig isolerende eigenschappen een zeer duurzaam en hoogwaardig na-isolatieproduct is geworden.