Uw dak isoleren: warm in de winter, koel in de zomer

De temperatuur van een huis is ontzettend belangrijk voor de beleving van comfort. Niemand voelt zich op zijn gemak in een te koud of een te warm huis. Geen wonder dat we veel geld en energie besteden aan het binnenklimaat. Een groot deel van de Gas Water en licht-rekening bestaat uit stookkosten; een huishouden geeft hieraan gemiddeld meer dan €90,- per maand uit.

Dakisolatie

Omdat warme lucht stijgt, verliest een niet-geïsoleerd huis veel warmte via het dak, wel zo’n 30%. Dakisolatie houdt warme lucht beter vast in uw huis, hierdoor hoeft er minder gestookt te worden voor een aangename binnentemperatuur. Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor een duurzame en een comfortabele woning.

TONZON dakisolatie

Het revolutionaire TONZON dakisolatiemateriaal heeft een lange levensduur, is bijzonder rendabel en volledig recyclebaar. TONZON dakisolatie biedt een hoge isolatiewaarde. Bovendien monteren wij dit materiaal zonder kieren en ‘koudebruggen’, waardoor het hoge isolatierendement volledig wordt benut. Uw huis zal in de zomer koeler blijven en in de winter warmer. Een bijkomend voordeel is dat TONZON dakisolatie tocht voorkomt en geluidswerend werkt.

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.