Een droge kruipruimte en schimmelvrij, dankzij TONZON bodemisolatie

Veel huizen hebben een kruipruimte; een lage ruimte onder de vloer van de begane grond, die direct op de kale grond eindigt. Uit deze grond kan kou en vocht komen, waardoor de kruipruimte een muffe en een vochtige plek wordt, en een broedplaats voor schimmel en ongedierte is. De kou en vocht kan ook in uw vloer trekken, waardoor deze niet alleen kouder aanvoelt, maar ook verslechtert, met hout- of betonrot en met roestende leidingen als gevolg.

De voordelen van bodemisolatie

Bodemisolatie houdt kou en vocht tegen en stopt hiermee alle ongemakken. Echter, houden de meeste soorten bodemisolatie ook de warmte tegen die de aarde in de zomer heeft opgeslagen en die de aarde ’s winters afgeeft. Ook zijn de meeste soorten bodemisolatie door chemische stoffen slecht voor mens en milieu of duur in de montage.

Het voordeel van TONZON bodemisolatie

TONZON heeft een bodemisolatie ontwikkeld die tegelijkertijd vocht tegenhoudt en warmte doorlaat. Op de bodem van de kruipruimte wordt een stevige, niet-isolerende folie bevestigd. Hierdoor kan er geen vocht meer optrekken uit de grond en uw huis binnendringen. In korte tijd is uw kruipruimte kurkdroog en vrij van ongedierte. Bijkomend voordeel is dat de warmte die u wint de funderingsmuren kan opwarmen, dit zijn normaliter ‘koudebruggen’ die juist warmte onttrekken aan uw vloer.
TONZON bodemfolie wordt gemaakt zonder schadelijke stoffen, is volledig recyclebaar en heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien bespaart TONZON bodemisolatie u energie. Tonzon isolatie is met afstand de meest milieuvriendelijke isolatiemethode verkrijgbaar. Hierdoor voelt u zich dubbel zo goed in uw huis!

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.